Äntligen!!

Här kommer bilderna på båda kullarna 🙂 🙂
Förra helgen blev jag sjuk med feber och jobbigt med andningen så denna vecka blev inte mycket gjort som jag hade tänkt och planerat.
Utställningen i Bromma med Arthur fick jag ställa in, så himla trist.
Men idag på em så var både solen och orken tillbaka, åtminstone för att fotografera kattungarna 🙂 Solen är både bra och dåligt, blir olika ljus på bilderna beroende om solen skiner eller för tillfälligt gått i moln.
Till slut lyckades vi få till både individuella och gruppbilder på dom 🙂
Gruppbilderna kommer här nedan. Denna gång använde jag mig av en trälåda, har använt den förr men det var länge sen. Gick bra med U2-kullen som bara är 4 st men med V2-kullen gick det inte alls, trots att dom är yngre och mindre 🙂 🙂 Vienna och Vizzy fick vara på utsidan och inte sitter dom då i den vanliga ordningen 🙂 🙂

Violet ska få besök på fredag 18/8 och Vinnie ska få besök veckan efter på tisdag 22/8.
Uchenna har jag funderingar på att behålla, antingen hemma eller hos fodervärd.
Jag har tagit DNA prov på henne för att se om hon bär på tabby.
Beroende på svar och om jag skulle hitta en bra fodervärd i min närhet så kanske jag då behåller henne?? Vet ju inte om Noelle får några honor i nästa kull och jag vill så gärna behålla något efter henne…

Först U2 kullen, från vänster till höger:
Umami, Upton, Usher och Uchenna

Här kommer V2 kullen, från vänster till höger:
Vienna, Vince, Vernon, Vinnie,Violet och Vizzy

Vi försökte även med en gruppbild på alla 10….dömt att misslyckas!! 🙂 🙂 🙂 🙂
Blev bara en enda bild innan alla for åt olika håll 🙂

Här är några bilder strax efter, när dom busade runt..dom är väldigt busiga och påhittiga 🙂

Här är en fin solbild på Lucy (S*Alway´s Katie, blå) som är släkt med Noelles ungar. Alltså U2 kullens morfars syster 🙂
Tack Frida med familj för den fina bilden!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.