Minja 3/11-2003 – 20/5-2014

Farväl Minja!
Det går inte att skriva vila i frid för det skulle inte vara du….
Nej Minja var ingen vanlig hund, hon var så mycket mer… Skällig, vaktig, proffs på sitt jobb, totalt orädd, surkärring, skällde jämt, lät där emellan som chewbacca, ranghög, matfixerad, expert på att öppna både dörrar och fönster, grinig när hon inte fick sitta på en stol om det var möte på jobbet, husses livräddare, spårar man så gör man det fort, jättefort! Nej livet med Minja var inte lätt och livet utan henne kommer bli så tomt!!
Vi kommer alltid minnas henne med ett skratt för det var så man fick förhålla sig till henne, denna egensinniga hund. Nu får hon umgås med Max, hennes största fan, som fick somna in i september förra året. (något rädd Max ibland, mycket rädd efter den gången hon högg honom i pungen).  :(

R
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.