Kattungar födda!

Ja Mango födde en unge i tisdags och sen verkade hon klar. Så döm om våran förvåning när det kom en unge till på em onsdag :) :)
Skönt när dom ändå får ett syskon, det underlättar.
Dock var nr 1 väldigt liten och behövde lite extra stödmatning först men nu behövs inget då hon nästan har kommit i kapp sin syster som faktiskt vägde 22 g mer när hon föddes.
Så det blev två honor, en chokladspotted-vit, det är Nr 1, och en choklad-vit hona som då är Nr 2 :) Det finns bilder på dom i deras fotoalbum på kattungesidan.
Någon med ordningssinne, eller möjligtvis alfabetiska kunskaper, skulle säga att detta då är P2 kullen men jag tänkte drabbas av tillfällig dyslexi och döpa dom på bokstaven Q då dom är så få och jag har massor av namn på P….Men det beror alltså på hur många ungar
Lucy får i sin kull. Så fräck är jag ;)
IMG_0535
Lucy…ja vad ska man säga, hon brukar ta tid på sig men nu tycker jag hon är ovanligt seg.
Hon mår bra och det rör sig i magen så än så länge tar jag det lugnt men har inget hänt till på måndag morgon så måste jag åka in med henne. Då blir det troligen kejsarsnitt och kastrering av Lucy :(   Så ja vi får helt enkelt hålla oss hemma och ha koll på henne.

O2-kullen äter och växer precis som dom ska. I tisdags fyllde dom vecka så då var det dags för vägning och dom väger nu alla tre runt 1,2 kilo :)
Meningen var ju att dom skulle fotats då men det blev förseningar pga Mangos förlossningar.
I alla fall så finns deras individuella foton i deras album på kattungesidan och gruppbilder här nedan. Oggie var mer vild än tam så på honom blev det actionbilder :)
Orelia vill inte hålla tyst vilket man kan också se ;)
Sen är det snälla Ollie som beter sig så väluppfostrat ;)
IMG_0496 IMG_0500 IMG_0501
Det blev några bilder på Noelle (S*Alway´s Noelle, svarttickad) också, så jag uppdaterar hennes album också. Är så nöjd med hennes utveckling även om hon nu är lite urvuxen/obalanserad, vilket är typiskt för åldern.
IMG_0516
Sen har jag fått fina bilder på Edwin (S*Alway´s Mike, lila) som gjorde det enda rätta igår när det var så dåligt väder och supermörkt ute, VILA :)
Tack Lisa för bilderna :)
IMG_1176 IMG_1177

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.