Kattungar!

Melissa började med sin förlossning redan igår, några dagar för tidigt…
Eftersom vi jobbar hela helgen så ställde våra otroligt snälla vänner, Eva och Björn på S*Copper Owl, upp med att åka hem och sköta ruljansen under kvällen och hela natten tills vi kom hem i morse. Det hade fötts 2 ungar innan jag kom hem och ytterligare 2 efter jag kom hem. Eftersom dom är några dagar tidiga så är dom ganska små men ändå helt ok för att dom ska klara sig. Melissa måste också förstå att hon blivit mamma.
Det blev 3 honor och 1 hane. Hanen är choklad. Honorna är chokladtabby och chokladspotted ev är den ena chokladtabbyn blåtabby, hon är så ljus, svårt att avgöra just nu.
Nu håller vi tummarna att dom äter och växer! :)
FB_IMG_1494660174628

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.