Lite nya bilder!

Nu så kommer äntligen nya bilder på både F och G kullen!
Blev en snabb fotosession igår och givetvis glömde jag…..eller förträngde att jag skulle tagit gruppbilder i varje kull. Det får bli nästa gång jag fotar dom. :)

Vuxit har dom gjort så det knakar nästan. Frankie är fortfarande väldigt kontaktsökande och vill gärna hänga fast i fötterna :) Men Freddie har blivit mer och mer busig han också.
Givetvis vill lilla Graham inte vara sämre han så han försöker hänga med så gott det går.
I den här åldern är det ändå rätt stor skillnad på 1,5 veckas utveckling.
Gaby hänger gärna med dom stora killarna Freddie och Frankie. Hon är väldigt lik sin mor i den här åldern för hon hade också ofta tungan ute :) :)
Har sett att Graham gör så ibland också :)
Sånt trams pysslar inte Ginny med, hon är störst i G kullen och har varit den sen hon föddes. Hon är lite mer framåt och mer självständig. Hon gillar verkligen när man lyfter upp henne och hon får ligga på rygg i ens hand så ska man klappa henne på magen. Otroligt gosig! Jag tror hon kommer bli mer semi i sin pälslängd, det ser så ut nu.

För att titta på dom så får ni gå in på respektive kulls fotoalbum som ni hittar på kattungesidan!

Mias mage börjar runda på sig ordentligt nu! Ska bli så spännande att se vad hon kommer att få för färger och mönster! :)

Freddie får pryda framsidan (i brist på gruppbilder) för jag tycker just denna bild blev så gullig (fast en aning suddig då).
IMG_7232

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.