Äntligen lite nyheter!

Mango började löpa för en vecka sen och  jag hoppades att hon kunde inspirera Melissa :)
Det lyckades! :)
Idag började Melissa löpa och på lördag hämtar jag hem Winston så får dom två bo i vårt badrum. Melissa har varit med förr och en mycket snäll hona vid parning så jag hoppas att hon kan hjälpa Winston på traven. Många nybörjare är rätt taffliga :)

Mango får börja med p-piller tills det är dags för henne med parning. Jag hoppas att det blir i juni så hon får augusti-kull igen. Mango har återhämtat sig en del från förra året men det återstår en del massa fortfarande men hon ser i alla fall inte ut som en hemlös och svältande katt längre.
Ska ställa ut henne i mars och då hoppas jag att hon får sina cert och kan bli Champion.

Eftersom först Mango och sen nu Melissa löper så hoppas jag på att Lucy sätter igång i nästa vecka. Önskar såååå att hon och Melissa får ungar ganska tätt.

Jag har fått härliga uppdateringar och julhälsningar från flera av kattungarna som flyttat.
Underbart att få!!
Här först är S*Alway´s Kayleigh som numera kallas för Siri (så passande och fint namn).
IMG_0718
Sen har vi hennes syster Katie som numera kallas för Lucy (himla fint namn!)
Underbart rolig och väldigt typisk pose av en britt!
IMG_2218
Även Igor (A.Ior) har överlevt jul och nyår :)
IMG_6372

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.