Melissa är i Värmland!

Idag körde vi fram och tillbaka till Värmland så att Melissa kunde träffa snygga Nino :) :)
Som jag misstänkte så började hon löpa denna vecka så nu är hon där och man kan säga att tycke redan har uppstått :) :) :)

Så får vi se när vi kan åka och hämta henne och sen får vi vänta 3 veckor innan man kan se tecknen på dräktighet. Håll tummarna!

Av alla kostnader som hör till uppfödningen så är detta en del av det.
Att åka till hanen, det är sällan hanen bor nära och sen ska man ju åka fram och tillbaka 2 gånger också.  Jag skulle aldrig låta avståndet avgöra om en hane är passande till en av mina honor, det är det minsta bekymret, men det är en stor del av kostnaden.
Allra helst när det blir som det blev för Mango för några år sen när vi körde ner till Skåne för att hon skulle paras med en väldigt passande och snygg hane. Tyvärr lyckades dom inte första gången så det fick bli en dubbelvända till med henne….men oj så värt det var ändå! Resultatet blev K2 kullen och prickiga Kirk i den kullen är pappa till min nya blivande avelshona Noelle. :)

Så håll tummarna nu! :)

Nedan ligger Noelle, som vanligt, på rygg i klösträdet! Trots att jag talat om för henne att det är inte lämpligt att ligga där uppe, sovandes på rygg. Hon bryr sig inte :)
Bilderna är tagna med mobil så kvalitén är därefter.
20200226_231526 20200226_231547

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.