Utställning!

För en vecka sen var jag med Majken (S*Alway´s Uchenna, svarttigré) i Södertälje på utställning. Det var Birka kattklubb och dom brukar ha en sk dubbelutställning där det är två utställningar samma dag. Det är en bedömning innan 12 och en efter, av olika domare.
Fantastiskt bra lokal, tyst och lugn och luftigt mellan burraderna.
Många superfina britter som var där, både långhår och korthår.
Majken fick jättefina bedömningar och av en domarna, Mira F, så blev hon även nominerad till panelen. I panelen så var det en annan katt som vann men väldigt kul att hon blev NOM 🙂 Men bäst var ändå Miras reaktion när hon insåg att Majken var en hon och inte en han 🙂 🙂 🙂 🙂
Majken tog framgången med ro och ville mest busa och bita i sin medalj 😉

Samtidigt i Danmark så ställde Marina ut köttbullen Sean (S*Alway´s Sean, chokladspotted) där han blev BOB ena dagen och NOM andra dagen (om jag minns rätt nu 😉 ) Stort stort grattis Marina och jag är så stolt över vår ”köttbulle”!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.