Välkommen 2024!

Längst ner i detta inlägg finns en omplacering!!
Skrolla ner om du är intresserad!!!

Det har hänt en del innan 2023 tog slut.
Bland annat så var supersnygga ”Köttbullen” (Int Ch S*Alway´s Sean, chokladspotted) på några utställningar i bla Tyskland där han fick CAGCIB och blev BIS båda dagarna!!!
Så stolt och stort grattis till Marina

Sen fick jag fina hälsningar från utflyttade kattungar!

Här är Billy (S*Alway´s Upton, svarttickad) med sin Ragdoll kompis 🙂
Tack Louise för härliga bilder och uppdatering!

Här är Bosse (S*Alway´s Vernon, lilatabby-vit) som äter och växer 🙂
Han har även fått träffa på en kompis.
Tack Christine för uppdateringen och alla fina bilder!

Härliga Edwin (S*Alway´s Mike, lila) är ju en riktig gosegris.
Tack familjen Högosta för fina bilder och uppdateringar jag får!

Sen har vi då lite nyheter för i år!
Jag har varit och HCM scannat Noelle, Tilly och Arthur.
Alla med finfina hjärtan! Så skönt och en lättnad varje gång!
Nu väntar jag bara på att tjejerna ska löpa så får vi se vem dom paras med också.
Arthur har även HD röntgats så nu väntar jag bara på resultatet så får vi se vilka han får paras med sen. Ja sen ska han även förstå vad han ska göra när han träffar en hona för första gången, inte alltid hanarna gör det och just britterna kan vara lite sena med detta.
Han var så duktig och väldigt avslappnad redan innan han blev sederad för röntgen 🙂
Arthur heter SE*Meduseld´s Crescent Beam och han är lilaspotted.

Jag bjuder också på den här historien om härliga Frasse (Tekyni´s Alfie, chokladtabby-vit) som hans matte tillika min fodervärd berättade. Det är även hon som tagit den härliga bilden på Frasse. Stort tack Sofia för allt!!
(Frasse har även blivit pappa till 2 supersnygga tabby honor hos SE*BaraBus)

God afton kompisar 👋
Jag måste få berätta om mitt korta äventyr jag tog mig ut på igår.
Mina päron hade besök av vänner (som också har en britt för övrigt) och när dom skulle gå hem hade jag lagt mig i korgen under deras barnvagn och ingen såg mig så jag rullade ut och iväg med dom. Resan blev kort, jag blev upptäckt när de kommit runt knuten så då blev det fart tillbaka hem innan ”jag skulle springa iväg”, pffft inte skulle väl jag 🤷🏼‍♀️… Eller? 😹😻 /Frans-Jörgen


Jag har även planer för mina ”småtjejer” Majken (S*Alway´s Uchenna, svarttigré) och Dolly (S*Alway´s Violet, lilatickad-vit). Först ska vi på lite utställningar under våren. Nu har båda tjejerna blivit nominerade så båda får ställas på SW och det ser vi fram emot. Sen har vi i mars Gävle och i juni Uppsala. Sen kommer jag hälsotesta dom och planen är att para dom under hösten om allt vill sig väl och allt är bra med dom.

OMPLACERING!
Underbara Svea (S*Alway´s Xlnt Xyntia, svartsköldpadd-harlekin) behöver ett nytt hem då matte fått annat jobb och annan livssituation.
Svea är kastrerad och en mycket lättskött dam på 10 år.
Här är mattes beskrivning av Svea:
Hon vill komma till ett lugnare hem utan småbarn, sådana som kommer och hälsar på går utmärkt!).
Ett hem där någon är hemma mycket på kvällarna och helger när man inte är på jobbet 🙂
Kelig men ingen knäkatt gillar inte att bli buren men funkar toppen att klippa klor och kamma.
Kommer och hälsar när jag kommer hem lugn sover mycket aldrig klöst någon väldigt trevlig kisse, lite blyg först men sen kommer hon fram och hälsar på nya personer.
Äter helst när man själv äter 🙂
Inte så pigg på att åka bil men finner sig
Känner du att du skulle kunna vara ett bra hem till Svea så maila mig så kan jag vidarebefodra till matte Lena.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.